Cum platesc

Ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata :

PLATA RAMBURS: Mai exact, plata la livrare. Tu trebuie să te asiguri că ai banii pregătiți pentru când sosește curierul .

PLATA ONLINE, CU CARD BANCAR: Vei plăti prin intermediul procesatorului de plăți cu care lucrăm noi, Viva Wallet . Nu uita de eventualele comisioane pe care ar putea să le perceapă banca ta, noi promitem să nu cerem niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

PLATA PRIN ORDIN DE PLATĂ: Acest tip de plată se poate face doar în baza facturii proforme emisă de noi . De altfel, este necesar întâi să confirmăm telefonic comanda, apoi plata și abia apoi vom livra și coletul.

REZERVARE ÎN MAGAZIN: Nu e o modalitate de plată efectiv, însă îți poți rezerva orice produs vrei  și îl poți ridica ulterior din magazin. Astfel, banii o să îi achiți chiar în magazinul nostru, la primirea produsului, ca la orice tranzacție obișnuită. Am vrea să știi că totuși nu îți putem rezerva produsele pe o perioadă mai îndelungată de 3 zile/72 ore, așa că te așteptăm după ele de îndată ce-ți găsești timp.