Livrare si transport

Livrarea se face numai prin curier rapid , nu livram prin Poșta Romana.

Comenzile cu o valoare mai mare de 250 lei le vom livra GRATUIT!  Daca valoarea unei comenzi este mai mica de 250 lei costul de livrare al unui colet ce nu depaseste 3 kg este de 19 lei ( toate taxele incluse). Inainte de  finalizarea comenzii vei avea informatii precise despre costurile de livrare  .

Costul transportului este suportat de catre cumparator cu exceptia situatiei in care comanda facuta de acesta este mai mare de 250 de lei sau daca cumparatorul alege sa isi ridice comanda din show oom ul nostru. Acesta este tariful firmei de curierat  cu care colaboram ( Bookurier)  si este valabil pentru orice localitate de pe teritoriul Romaniei inclusiv in Bucuresti.

Daca doriti o alta companie de curierat, va rugam sa specificati acest lucru la „observatii”, atunci cand plasati comanda. Nu va putem specifica insa costul in cazul in care veti opta pentru o alta companie.

In functie de ora la care s-a primit comanda, localitate, etc., pentru produsele aflate in stoc, livrarea se face in decurs de 1 – 2 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii.

In Bucuresti, puteti alege varianta de a va ridica coletul direct din sediul nostru cu telefon in prealabil. Adresa de unde poate fi ridicata o comanda este :

Str Matei Millo nr12, et 2, ap 9 , sector 1