După multe căutări, ne-am ales furnizorii din cele mai renumite trei zone producătoare de ceai din Japonia: Uji, Nishio și Fukuoka.

Fiecare din aceste trei ceaiuri au aromă și gust diferite, acestea fiind puternic influențate de zona din care provin, de altitudine și climă.

Ceaiul matcha din Uji este recunoscut pentru calitatea excepțională a frunzelor și culoarea verde intens, asemănătoare cu cea a jadului.

Gustul este floral, dulce, bogat, iar textura cremoasă.

 

Ceaiul matcha din Nishio conține frunze tinere, de calitate superioară, culese în prima recoltă.

Gustul este ușor fructat, proaspăt, deloc astringent, aromă delicată, iar culoarea de un verde intens.

 

Ceaiul matcha din Fukuoka vă va oferi o experiență unică prin gustul intens și proaspăt care este completat de o dulceață subtilă.

 

Avem certificate de autenticitate și de calitate, dar asta nu înseamnă numai că ceaiul Matcha pe care vi-l prezentăm are un gust minunat, ci și că este bogat în catechine care ajută la arderea grăsimilor, în anti-oxidanți și băut constant, relaxează! Veți găsi pe internet multe testimoniale ale celor care beau ceai matcha în mod constant și care vorbesc despre starea de spirit zen care vine cu fiecare băutură. Dar nu uitați că există o relație directă doar între calitatea ceaiului Matcha și proprietățile sale de promovare a sănătății – deci nu vă mulțumiți cu orice Matcha, atunci când știți că doar cel de înaltă calitate are gust bun și este benefic sănătății!

Noi ne dorim nu doar să oferim cel mai bun ceai Matcha, ci și ne împărtășim această pasiune cu cei dornici și curioși – credem că beneficiile, gustul și istoria sănătății încorporate în Matcha sunt notabile și merită împărtășite tuturor.

Când vei începe să îl bei constant, efectele pozitive ale lui Matcha se vor simți în câteva zile – vei constata cu surprindere că te simți mai calm, mai concentrat și cu o stare generală foarte bună. Dacă vei lua hotărârea de a înlocui cafeaua de dimineață cu Matcha, vei face primul pas către calmarea stresului vieții cotidiene; va avea un efect pozitiv nu doar asupra bunăstării tale mintale – ceai Matcha băut = zen” 🙂 , ci îți va îmbunătățit foarte mult și tonusul fizic.